Kép vagy nem kép?

>> 2009. június 29., hétfő

Nos nálam marad a kék, én már csak ilyen mintához ragaszkodós típus vagyok... :-) Viszont kitaláltam, hogy nem kép lesz belőle, mert azt nem tudnám hová tenni, hanem szatyor úgyis fogytán vannak már az ilyen kis vászon szatyraim, mindnek kezd szétszakadni a füle és olyan macerás visszavarrni, ráadásul azokon mind valami fuvarozó cég logója szerepel. Vagyis épp ideje váltanom. Az ötlet onnan jött, hogy egyszer régen a gyöngyösi nagy talin láttam az egyik hölgynél és nagyon megtetszett, azt mondta, az anyag hamarabb kezd kopni, mint a hímzés. Minden reggel, mikor útnak indulok majd a szatyorral, ti fogtok eszembe jutni, ezért én nagyon bízom benne, hogy szép emlékekkel teli fog visszakerülni ez a kendő hozzám. :)))
Hamarosan le is vágom hozzá az anyagot, a méret ugyanis már megvan.

6 megjegyzés:

Névtelen 2009. június 29. 9:50  

Táska? Nem rossz ötlet! Én is gondolkozom, mi legyen, levágtam az anyagot, és hát nem kicsi, de talán mégis marad a kép:)

Anita 2009. június 29. 10:41  

A képet leszavaztam magamban, mert nem igazán illene a jelenlegi koncepcióba, és akkor hirtelen jött a vászon szatyor ötlete. :-) Bár a kontúrokat még nem is néztem, remélem lehet aprólékosan is ölteni, mert a hosszú átugrás nem lenne szerencsés a szatyron.

Miaanya 2009. június 29. 11:06  

Jó ötlet!
Nem akarod bélelni? Akkor nem lenne gond a kontúrral, de én egyébként is próbálok tartózkodni a nagy ugrásoktól.

Anita 2009. június 29. 11:15  

A bélelésre nem is gondoltam, de jó ötlet, mert akkor hátul takarva lenne a hímzés, bár én inkább az elejére gondoltam. A nagy ugrásokat meg szokszor nem lehet elkerülni, mert macerásabb ki és befűzgélni a fonalat, bár azért ennek is van határa. :-)

Miaanya 2009. június 29. 13:59  

Én mindig öltésenként kontúrozok, ha 10 öltés van egy irányba akkor is.

Dora 2009. július 4. 12:52  

Csajok ezt majd irja már meg mindenki az anyaga mellé, hogy hogy kontúrozzunk.
Szerintem pl tök nem szép öltésenként kontúrozni, és asszem a himzős utasitások is azt mondják, hogy 7 öltésnyi a legnagyobb amit át lehet ölteni. Természetesen, ha ennél nagyobb máshogy nem kivitelezhető, akkor gondolom az kivétel. Pl a dimekben simán csinálnak olyan átlót, hogy monduk 1x11-es téglalap átlója...
De ha valaki szemenként szeretné a kontúrt irjátok már majd bele!
A táskán én is filóztam egyébként, mert nekem meg az a baj, hogy a kék szin nem igazán passzolna a lakáskoncepciónkba, pedig nagyon tetszik igy ahogy van, és hát ugyebár én szivem szerint pirosra cserélném... Még nem döntöttem el, mert előbb ki kéne nyomtatni a mintát, hogy lássam valamennyire, hogy hogy néz ki.

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP