Igyekszem...

>> 2009. szeptember 3., csütörtök

Gondoltam megmutatom még egyszer, hol tartok, hogy ti is lássátok nem hazudok, mikor azt mondom le vagyok nagyon maradva.;)
Mostanában mindig közbejön valami, így naponta csak minimálisat böktem bele. :( Dóra beleegyezett, az "egyezkedésbe" :))), amiért ezer hála, de ennek ellenére nem hagyom, hogy ez az RR keret legyűrjön! :D

Tehát a haladásom minimális és ha elmondanám, hogy hányszor (de hányszor!) kellett visszabontanom el sem hinnétek!!! A kedvencem a terítő, na ott aztán dolgoztam oda-vissza. :D


Ez pedig egy közeli az én algír x-eimről, bár dicsekedni nem nagyon lehet velük. ;) De hát, hogy lehetnének szépek, mikor nem tehetnek róla,de nem szeretem hímezni. ;)))
Viszont a keretet és a növényeket már annyira várom, hogy böködhessem!!! :)))

5 megjegyzés:

Dora 2009. szeptember 3. 21:25  

Azért több szép algirod van, mint nekem.
De én is utálom csinálni. Vagyis már nincs szerencsére, csak múlt idő. Már csak ablakkeretben, és ablakkontúrban nyomulok.

Dorottya 2009. szeptember 4. 8:01  

Az én algírjaim bénábbak....:-(
Még nem választottam színt a kontúrhoz... valahogy nem az igazi egyik sem hozzá.... ha sikerül valami elfogadható kinézetet találni küldőm a kódot, nem felejtettem ám el! :-)

dviki 2009. szeptember 4. 13:32  

Dóri, azért majd "élőben" meglátod, hogy nem olyan sok és nem olyan szép algír x-ek vannak! ;) Azt pedig mondanod sem kell, hogy te már mindjárt végzel....és már én sem csodálkozom.....vagy mégis? Tényleg, hogy csinálod??????? :DDDDDDD

Dorottya, már én is nézegettem és rájöttem, hogy azért nem passzol igazán, mert a 762-es szürkés fonalat is le kellett volna cserélni barnás árnyalatúra és akkor ahhoz keresni a kontúrt. Na mindegy, most már ebből kell valami elfogadhatót kihozni. ;)

Dora 2009. szeptember 4. 13:54  

Megirtam a blogomban, hogy hogy csináltam ;) :-D

Dóra 2009. szeptember 4. 14:30  

Még hogy alig haladsz! Nézd meg az enyémet! Ide a majdnem készek közé már fel sem merem tenni!

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP